tiistai 19. kesäkuuta 2018

Lupiinihaaste

Varoitus: teksti sisältää lupiineille haitallista materiaalia.Komealupiini, puutarhakarkulainen ja pientareiden valloittaja numero 1. Kasvi, jota vastaan käydään taistelua niittokonein ja viikattein. Nyt haastankin kaikki, siis ihan kaikki keräämään juhannukseksi kauneimman lupiinikimpun koristamaan juhannuspöytää, kuistia, terassia tai ulkohuussia. Tehkää vaikkapa kesähame lupiineista, kunhan vain keräätte lupiineja ennen kuin ne siementävät. 

Tässä tulisi muutama vinkki Vihertehtuurin tyyliin, mitä lupiineista voisi saada aikaiseksi.

NRO 1: Lupiinikranssi.NRO 2: LupiinikimppuNRO 3: Lupiinikranssi kynttiläkruunuunNRO 4: Auton maisemointiin, ruostekukkaset piiloon.


Nyt on haaste heitetty ja toivon, että näkisin mitä hienoimpia ja innovatiivisimpia tapoja koristella lupiineilla. Nyt on teidän vuoro.

Kukkaisin terveisin,
Heidi H

8 kommenttia:

 1. Hienoja lupiinikoristeita, tuo lupiini on kyllä ihanan tuoksuinen kasvi! Täytyykin kerätä juhannukseksi kimppu:) Mukavaa päivää♥

  VastaaPoista
 2. Teit hienot lupiinikumput! Meillä en ole nähnyt lupiineja kellään enkä toistaiseksi missään lähelläkään, ihme kyllä, onhan noita Saksassakin toki mutta ei ole osunut silmiini tai sitten ovat leikattu/hävitetty.Mukavaa juhannusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Sinullekin. Ilmeisesti Saksassa ollaan oltu viisaampia lupiinien suhteen. Oikein hyvää juhannusta sinne Keski-Eurooppaan.

   Poista
 3. Upeita lupiini-luomuksia <3 Kivaa juhannusviikkoa Sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Kauniit koristelut! Tulipa kerättyä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos. Oikein hyvää alkanutta viikkoa Sinulle.

   Poista