perjantai 13. huhtikuuta 2018

Keväthuumaa


Kevät tulee, joillakin se on jo, mutta täällä suunnalla se on tulossa. Ensimmäiset kärpäset ja hyttysenkaltaiset ötökät on bongattu. Peippojen laulu on balsamia talven uuvuttamalle sielulle. Hanki on vielä korkea, mutta pikku hiljaa alkaa maa pilkistelemään paikoitellen. Odotan ensimmäisten kukkien nuppuja, ja puutarhani talvehtimisen tulosta. Siihen on vielä hetki aikaa, siihen asti teen puutarhan keväthuoltoa ja kylvän uusia siemeniä.


Sunnuntaina aion leikata jäniksen nakertamia omenapuiden oksia, sillä katsoin kuukalenterista, että sunnuntaina olisi mainio aika leikkaustyöhön. Tänä keväänä olenkin ollut yllättävän uskollinen kuukalenterille kylvöjen suhteen ja aion jatkossakin olla. Vielä ei ole ilmennyt logistisia ongelmia kylvöjen sijoittelun suhteen ja toivon, että jatkokin sujuu yhtä mutkattomasti.

Mukavaa viikonloppua kaikille, nauttikaa auringosta ja keväästä.

Vihrein terveisin,
Heidi H
2 kommenttia:

  1. Toivotaan että kylvöt lähtevät hyvin kasvamaan:) On kyllä ihana kun kevät on oikein kunnolla alkanut, ihanan lämmintä jo paikoin kun aurinko paistaa! Energiaakin on ihan eri lailla kun valoa on enemmän:) Mukavaa sunnuntaita♥

    VastaaPoista
  2. Kevät tulee oikein kohisten ja energiaa on tosiaankin ihan eri tavalla kuin sydäntalvella. Oikein hyvää alkanutta viikkoa Sinulle. :)

    VastaaPoista