perjantai 19. tammikuuta 2018

Kotipuutarhaseura

Liityin viime vuonna paikkakuntani kotipuutarhaseuraan, joka on mielestäni erittäin aktiivinen. He järjestävät jäseniltoja, jollaisessa oli eilen, erilaisia matkoja ja tapahtumia kuten keväisin taimenvaihtopäiviä. Se innostus tulevasta kasvukaudesta, joka eilen iltana välittyi jäsenten keskuudessa, oli ihanaa. En ole ainoa, joka hypistelee kasvikuvastoja, selailee internetissä uutuuksia ja miettii hetkeä, jolloin voi kylvää siemenet. Seuran jäsenistä löytyi todella asiantuntevia ja avuliaita henkilöitä, jotka antoivat parhaat vinkit kasvien kasvatuksen onnistumiseksi. Kiitos heille siitä.



Illalla oli myös kasvien siemeniä tarjolla. Mukaani lähti sinisen tarhavaleunikon siemeniä sekä huomasin heidinkukan siemenet. Pitäähän sitä yrittää, jos saisi nimikkokasvinsa kasvatettua. Siemenistä puheenollen, minun pitäisikin laittaa latva-artisokan siemenet multiin, jos juurakoiden talvetus ei onnistukaan. Kävin kurkkaamassa mitä viime vuonna kasvattamilleni latva-artisokille kuului, niin näytti sille, että toinen oli kuollut ja toinen saattoi olla hengissä. Uusi pieni lehti oli ilmestynyt, mutta hengissä oleva vaikutti aika nuutuneelle. Pieni tilkka oli vettä annettu, mutta nähtäväksi jää, miten kasville käy.

Ajatukseni rönsyilee nyt aiheesta toiseen, joten parempi lopettaa tähän. Onpahan juttua seuraavaksikin kerraksi.  Mukavaa viikonloppua.

Vihrein ajatuksin,
Heidi H


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti